Menu
Zamknij

Byzoo Sous Vide SV02

Drobne AGD dla dzieci

Opis

Metoda Sous Vide to powolne gotowanie komponentów w "łaźni" wodnej, która jest stale utrzymywana w niskiej, dostosowywanej temperaturze. Przed tym wszystkie składniki muszą być zapakowane wcześniej próżniowo przy pomocy zgrzewarki próżniowej. Dzięki pakowaniu próżniowemu składniki odżywcze i smaki nie zostaną utracone.

  • Co przygotujemy z Byzoo Sous Vide SV02?

Sous Vide SV02 służy do przygotowywania potraw mięsnych, rybnych i warzywnych. Przed odciągnięciem powietrza z worka próżniowego, do produktów można dodawać zioła i przyprawy, żeby zapewnić jeszcze bardziej intensywny smak. W przeciwieństwie do innych metod wytwarzania, nad wyraz do gotowania, metoda sous vide podtrzymuje wyśmienitą konsystencję i smak produktów, które są równomiernie ugotowane.

  • Dlaczego wybrać model Byzoo Sous Vide SV02?

Do obsługi wykorzystujemy przystępny do odczytania ekran LED. Jest on również prosty i intuicyjny w obsłudze. Posiada regulator czasu i temperatury. Temperaturę można regulować w zakresie od 40°C do 90°C w zależności od produktów oraz z dokładnością do 0,1°C. Ustawienie trafnej temperatury powoduje, iż produkty nigdy się nie przegrzeją.
Byzoo Sous Vide SV02 jest także zaopatrzony w system wykrywania poziomu wody. Poziom wody w pojemniku musi mieścić się pomiędzy nieznacznym, a maksymalnym poziomem w trakcie procesu sous vide. Model ten wyekwipowany jest w cyrkulator wody i obszerności aż 9 litrów.

  • Wykonanie

Materiały Byzoo SV02, które wchodzą w kontakt w trakcie cyklu sous vide z wodą, są wytwarzane w całości ze stali rdzoodpornej. Natomiast dzięki obfitej krystalicznej szklanej pokrywie możesz sprawdzić swoje produkty podczas pracy urządzenia.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.